Mint Investments je plne integrovaná realitná platforma
Od svojho založenia v roku 2002 sa spoločnosť Mint Investments veľmi výrazne etablovala na českom, prevažne pražskom trhu, pričom v minulosti realizovala viacero úspešných projektov aj na území Slovenska, napríklad projekt OC Laugaricio v Trenčíne. K aktuálnym developerským projektom okrem Metropolisu v Bratislave patrí Alfa Residence v Prahe. 
 

Celková hodnota spravovaných nehnuteľností spoločnosťou Mint Investments presahuje objem 600 miliónov eur. V posledných piatich rokoch uzatvorila spoločnosť transakcie v hodnote viac ako jednej miliardy eur. Priemerná návratnosť investícií dosiahla 40 percent, čo predstavuje nominálny čistý zisk 175 miliónov eur. Poslaním Mint Investments je vytvárať pre investorov, svojich partnerov a spoločnosti nadpriemerné výnosy s minimálnym rizikom. 

Mint Investments zamestnáva špičkových profesionálov, ktorí patria medzi odborne najzdatnejších ľudí v developmente. Na každý projekt je zostavený špeciálny tím, ktorý presne poskytuje najvhodnejšiu kombináciu služieb. Tím pracujúci v oblasti Asset Management tvoria manažéri, ktorí rozumejú všetkým aspektom investičného procesu od akvizície cez strategické a taktické riadenie investícií, až po konečný predaj nehnuteľností. 

"Z ocenenia Best Asset Management Company v prestížnej realitnej súťaži CIJ Awards Česká republika 2021 sa veľmi tešíme. Ďakujeme našim ľuďom, partnerom, klientom a všetkým, ktorí prispeli k nášmu úspechu. Veľká vďaka patrí CIJ EUROPE za organizáciu tohto skvelého podujatia." povedal Sebastien Dejanovski, Mint Investments.


O CIJ Awards
Už 20. ročník medzinárodných cien CIJ Awards usporiadal európsky realitný poskytovateľ digitálnych a tlačových správ CIJ Europe a ocenil výnimočné projekty, tímy a osobnosti z oblasti developmentu v 26 kategóriách. Vo výbere finalistov zohráva úlohu ich prínos celému odvetviu, ale tiež férovosť pri práci a konaní a úcta k životnému prostrediu. O víťazoch rozhoduje nezávislá porota zložená z výkonných riaditeľov, odborníkov a partnerov pôsobiacich v oblasti developmentu a realít.