Na celú výstavbu projektu Metropolis vrátane pokrytia prípravných stavebných prác poskytla Tatra banka úver vo výške 42 miliónov eur. Mint Investments sa rozhodol pre Tatra banku, pretože ponúkla najlepšie podmienky a predstavuje stabilného a silného partnera, ktorý má profesionálny tím a skúsenosti s podobnými projektami v tejto lokalite. Plánovaný termín dokončenia projektu je štvrtý kvartál 2023.

„Spolupráca s kredibilným partnerom - s Tatra bankou, predstavuje pre potenciálnych záujemcov záruku, že ide o kvalitný, konkurencieschopný projekt s vynikajúcim investičným potenciálom. Žijeme neisté časy, ale jedno dnes s istotou vieme, že investovanie do nehnuteľností je správnym a stále bezpečným rozhodnutím. Lokalita Mlynské Nivy, kde vzniká nový downtown, patrí z pohľadu investícií k prémiovým. Preto Metropolis odporúčame ako pre účely vlastného bývania, tak aj pre investičné zámery. Sme radi, že prostredníctvom tohto projektu vyhovieme túžbe viacerých ľudí po modernom a zároveň komfortnom bývaní v centre hlavného mesta. Ďakujeme Tatra banke za dôveru v náš projekt, v našich ľudí a v našich partnerov, “ povedal Sebastien Dejanovski zo spoločnosti Mint Investments.


„Veľmi si vážime možnosť financovať výstavbu projektu Metropolis. Sme presvedčení, že lokalita nového centra Bratislavy a skúsený partner v podobe Mint Investments robia z Metropolisu veľmi atraktívny rezidenčný projekt. Sme radi, že sme mohli podporiť nášho klienta a prispieť k ďalšiemu rozvoju Bratislavy,“ uviedla Danka Morávková, vedúca oddelenia financovania nehnuteľností v Tatra banke.      


O projekte: Metropolis je moderný rezidenčný projekt, ktorý kombinuje bývanie a ďalšie dôležité funkcie, ktoré napĺňajú potreby a záujmy ľudí. V ponuke sú moderné byty od najmenších jednoizbových, byty s predzáhradkou až po veľkolepé 5-izbové byty s terasou. Na prvých dvoch nadzemných podlažiach bude komerčný parter, ktorý vytvorí priestor pre obchody, reštaurácie, kaviarne a služby. Aktuálne úspešne predaných 40 % rezidenčných jednotiek naznačuje, že o byty  v Metropolise je a ešte bude veľký záujem.