18. ročník ocenení CIJ Awards priniesol dôvod na radosť spoločnosti Mint Investments, ktorá stojí za projektom Metropolis. Ten si odniesol cenu v kategórii Best Residential Upcoming Development za rok 2022.

„Ocenenie vnímame ako záväzok dokončiť Metropolis tak, aby si budúci majitelia bytov a obchodných priestorov mohli čo najskôr plne užívať bratislavský downtown, rovnako tak aj vysoký technologický štandard projektu. Veľká vďaka patrí všetkým našim partnerom, najmä však našej financujúcej banke Tatrabanka, generálnemu dodávateľovi Takenaka, projektovému manažérovi Grinity a exkluzívnemu predajcovi Herrys,“ ďakuje Katarína Lindbergh, spoluzakladateľka Mint Investments.

 

Ikonické M projektu Metropolis z dielne pražského developera Mint Investments sa už začína črtať na panoráme bratislavského downtownu. Dve samostatné veže už dosiahli 7. nadzemné podlažie z celkových 18-tich a stavebné práce pokračujú. Metropolis prinesie inovatívne technologické riešenia, ktoré budúcim rezidentom ušetria nemalé peniaze na energických úsporách. Okrem toho je Metropolis jedným z mála projektov v Bratislave, kde sa developer rozhodol nezahrnúť do kúpnych zmlúv inflačnú doložku.

Predaj rezidencií v Metropolise exkluzívne zastrešuje RK HERRYS, ktorá si taktiež odniesla cenu za Best Local Real Estate Agency už deviaty krát.