Downtown je lokalita s najvyššou koncentráciou obyvateľov s najvyššou kúpnou silou na Slovensku. Stáva sa tak bratislavským „billionaires row“, ako sa označuje manhattanská miliardárska štvrť. V blízkej budúcnosti v downtowne pribudne zhruba 4000 bytov, ktorých obyvatelia počítajú s prémiovými službami v rôznorodých oblastiach. 

Exkluzívne služby na adrese úspešných podnikateľov 

V pešej dostupnosti Metropolisu je všetko, čo moderný človek potrebuje - centrum mesta, Dunaj, promenády, cyklotrasy, nákupné centrá, kancelárske priestory, školy, škôlky aj parky. Napriek tomu samotnému downtownu chýba čosi, čo prináša práve Metropolis: prémiovú nákupnú pasáž. 

Neopakovateľná príležitosť pre podnikanie 

Počet prevádzok je limitovaný. Účelne navrhnutý priestor je príležitosťou pre 16 reprezentatívnych prevádzok (jedno alebo dvojpodlažných) s plochami od 11 m² až do 222 m2. Vybrané priestory možno tiež prepojiť. Majitelia budúcich prevádzok si nekupujú len jedinečnú príležitosť na podnikanie. Investícia do hodnotného priestoru bude rásť priamo úmerne s hodnotou celého downtownu.

Vysoká vizibilita, výborná dostupnosť 

Nákupná pasáž bude situovaná na jedinej hlavnej promenáde downtownu. Aj do budúcna ostane táto ulica hlavnou tepnou nového centra modernej Bratislavy. Prevádzky v Metropolis oslovia solventných obyvateľov celého Downtownu. Autom sa dostanete až pred samotnú prevádzku. Vstup do obchodnej časti budovy je priamo z Bottovej ulice, pričom parkovanie je možné priamo pred prevádzkou či v garáži. 

Dizajnové prevádzky 

Po vzore prémiových lokalít, ktoré využívajú jednotnú vizualitu aj Metropolis v obchodných priestoroch počíta s jednotným dizajnom výkladov a vývesných tabúľ. Tónované veľkoformátové presklenia dodajú interiérom prevádzok eleganciu prémiovosti a prepoja ich s ulicou a okolitým svetom. Popri tom si zachovajú komorný charakter a útulnosť. 

TOP adresa pre podnikanie na Slovensku 

Downtown bude tvoriť spádovú oblasť s najbonitnejšou klientelou Bratislavy. Vzniká najmodernejšie mestské centrum v strednej Európe, s vysokým dopytom po prémiových službách. Metropolis poskytuje ideálny priestor pre umiestnenie napr. právnickej kancelárie, veterinárnej ambulancie, kozmetického salónu, dermálnej kliniky či zubnej ambulancie. Priestory sú vhodné aj pre psie salóny, spa, darčekové obchody, fitness služby, ekologické čistiarne, coworkingy, detské herne či gurmánske potraviny a ateliéry.  

Metropolis je aktuálne pred dokončením a jeho obyvatelia si začnú preberať byty už na jeseň 2024. Aké prevádzky a služby poskytne Metropolis downtownu sa dozvieme už čoskoro. 

Zdroj: Sme.sk